עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
כשף פרטי, ארז שטרן מציע מנה של שני שוקיי אווז שבושלו ברוטב תפוזים על בסיס ליקר גראנד מארנייה. הרוטב בא בנפרד, והשוקיים נימוחים ונופלים מעצמותיהם. מתכון בישול קלאסי וקשור כמובן למטבח הצרפתי של פריגור.
את בשר השוקיים ניתן להוריד מהעצמות, לחמם קלות ולהכניס ללחמניות באן או להשתמש במנעד רחב של לחמניות אחרות אותן אנו מציעים באתר. לחילופין כדי לגוון את השימוש בשוקיים, תוכלו להשמיש את שאריות בשר השוקיים לסלט בסגנון וולדורף עשוי עם חסה, סלרי, תפוחים (או פרי אחר) ורוטב על בסיס מיונז, סויה, דבש, שום וג'וינגר.
מתאים במיוחד בימות החורף הקרים לאירועי בוטיק בבית בלוויית חברים או משפחה.
דגם: | אוכל מוכן |